Gæstebogen

Tak ! fordi du besøger min hjemmeside. Har du lyst til at skrive en hilsen til mig her i gæstebogen, behøver du bare klikke på den blå knap. Du kan også samtidig indsætte et foto ved din hilsen. Jeg glæder mig til at høre fra dig :)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Hanne, d. 03-10-2009

Kære Lena,
Kom lige til at tænke på dine billeder i en stresset hverdag. Det er imponerende, hvad du får ud af farver og kunsten. Tillykke med det! - Altid spændende at møde så inspirerende mennesker som dig. Håber du er med til vores koncert i morgen.
Kærligst Hanne
E-mail:
Skrevet af Pia Bang Pilegaard, d. 02-09-2009
Kære Lena.
Jeg synes du har en fantastisk sans for farvesammensætning, og mange af dine billeder har man bare lyst til at blive ved med at se på og nyde! Mine favoritter af de, der er navngivne, er Turbolens og Symfonier, tror jeg nok de hed. Du har en vildt lækker teknik til at skabe dybder og struktur i dine billeder synes jeg. Det var lige lidt feedback fra mig. Jeg valgte forresten at følge dit råd og har lige oprettet en blog. Men der er nu ikke meget på den endnu, skal lige overvinde det der med at vise mig selv frem, du ved.
Tusind tak for kigget! Og for den hyggelige snak den dag i toget :-)

Med venlig hilsen Pia Bang Pilgaard
Piija@ofir.dk

E-mail:
Skrevet af Eva Kjærgaard, d. 01-09-2009
Hej Lena.
Dejlige og meget kraftfulde billeder. Er specielt vild med dine forårs/efterårs billeder. Monet inspireret ?? Keep in touch. Kh Eva
E-mail:
Skrevet af Erik Roding, d. 25-05-2009
Kære Lena.
Dine billeder er pragtfulde.
Kærlig hilsen
Erik
E-mail:
Skrevet af Elin Petersen, d. 03-05-2009
Hej du skønne kvinde.
Det ser bare rigtig spændende ud - du arbejder flittigt må jeg sige. Er det vinterens produktion? Keep up the good spirit! Hyggeligt lige at løbe på jer i dag på havnen i Brejning. God søndag. Kh Elin
E-mail:
Skrevet af Karen Marie Holm, d. 21-03-2009
Kære Lena
Jeg har fulgt dig lige fra du begyndte at male. Jeg er meget imponeret over den udvikling, du udviser både i farver ,komposition og kreativitet.
Du giver ikke op før maleriet er færdigt. Dine malerier har sjæl og styrke.
Kærlig hilsen
Karen
Galleri Bredlund
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Henrik Toft, d. 04-03-2009
Hej Lena

eget ego - dyb indlevelse * kold smerte - ægte varme * det uforudsete – det trygge * det uprøvet – det prøvet * kedelige vaner – total forelskelse * båndets svigt – egen styrke * stille brise – hård kuling * afbrændte enge – bølgende kornmarker * inferno - håbet * vinter - sommer * efterår - forår * opråb - indsigt *

Heldigvis for livet er modsætninger belastende og berigende.

Din kunst er stor og fyldig, det er tydeligt at hvert penselstrøg og alle farver udspringer langt inde din sjæl. Livets energi, med smerte og vidunderlige fryd.

Jeg er vild med din kunst.

Med kærlig hilsen / Henrik
E-mail:
Skrevet af Ellen Mortensen, d. 25-02-2009
Hej Lena
Rigtig dejlige billeder, du laver.
Nu har jeg set dem i virkeligheden, og det vinder de i allerhøjeste grad ved. Så ser man hvor kraftfulde og livsbekræftende de er.
Forsæt endelig på den måde, og jeg vil glæde mig til hver gang du præsenterer et nyt billede.
Kærlig hilsen
Ellen
E-mail:
Skrevet af Maj Eker, d. 22-02-2009
Hej Lena,
Dine malerier er meget kraftfulde og livgivende på hver sin måde og man bliver i godt humør af at kigge nærmere på dem. I et samlet oversigtsbillede mærker jeg forskellige ting: Kontakt til f.eks. skønhed, universet, indre kraft, indre renselse, din rod i Mandalaen, indre kræfter der gerne vil udtrykkes, indre urkraft (Afrikansk ansigt) og tre lyse og lette billeder, der grænser til det subtile og det guddommelige. Smukke indre følelser, som for mig gerne må udtrykkes yderligere i fremtidige malerier.
Kærlig hilsen
Maj
E-mail:
Skrevet af Rose Tholstrup, d. 11-01-2009
Hej Lena Dejligt at se dine billeder. De er flotte og dejlige farver du bruger. Livsbekræftende billeder. Håber du bliver ved med at blive inspireret.Kærlig hilsen fra Rose
E-mail:
Skrevet af Lene Christensen, d. 11-01-2009
Hej Lena!
Flotte, kraftfulde billeder! Specielt kan jeg godt lide billedet ´Tsunami´, som trods katastrofen også viser os, hvor små vi mennesker er, når naturen selv for lov til at råde!
På mit nye arbejde er der en kunstforening - hvis du er interesseret, så kan jeg videreformidle din hjemmeside og hvem ved, måske køber de et eller flere af dine billeder? MEN kun hvis du har lyst til at blive kendt i DLG-regi???
Knus Lene
E-mail:
Skrevet af jette unold, d. 10-01-2009
Kære Lena!
Jeg elsker Cobra malerne, koloristerne og billeder med masser af power i, og det må jeg sige, at du mestrer.
Bedste hilsener
Jette
E-mail:
Skrevet af Mary Storm, d. 08-01-2009
Kære Lena
Godt gået. Flotte billeder.
Held og lykke med det.
Knus Mary
E-mail:

Nyeste kommentarer

21.12 | 18:58

Kære Lena.
Jeg er virkeligt imponeret over dine billeder.
Det er meget udtryksfulde motiver og farver, der vidner om en dyb intuitiv kontakt med naturen.

...
17.12 | 11:46

Jeg er vild med dine billeder. Motiver og farvevalg er meget flotte og velvalgte.

...
17.12 | 11:42

Min mand og jeg har netop beundret dine værker her på hjemmesiden. Vi er begge meget begejstrede. Jeg er særlig vild med dine impressionistiske naturbilleder.

...
06.09 | 10:56

Flot Lena! God vind med dit smukke kunst fremover

...